Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ | Αφιέρωμα στη συγγραφέα Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη

Share
Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,

Σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά και υποδεχόμαστε το νέο έτος μαζί με την αγαπημένη, βραβευμένη συγγραφέα Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη. Με αφορμή την έκδοση δύο νέων βιβλίων της πολυγραφότατης συγγραφέως, σας προτείνουμε για την τάξη σας ένα αφιέρωμα στο συγγραφικό της έργο και έχουμε ετοιμάσει όλα όσα χρειάζεστε για αυτό.








Κατεβάστε εδώ τις δράσεις φιλαναγνωσίας που προτείνουμε με αφορμή τα βιβλία της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη και απολαύστε δημιουργικές στιγμές με τους μαθητές σας!
Η Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη είναι διαθέσιμη για μία δημιουργική συνάντηση με τους μαθητές της τάξης σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ (κα Ειρήνη Γαβρέλα, 210 28 04 852 , e.gavrela@psichogios.gr).
Το «καλό» παιδικό βιβλίο αρέσει πρώτα από όλα στους μεγάλους. Σύμφωνα με το βιβλίο της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΓΟΝΕΑΣ; ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ! , υπάρχουν δέκα βασικά κριτήρια που μπορούν να μας βοηθήσουν στην επιλογή παιδικού βιβλίου. Δείτε τα εδώ!

Και στη συνέχεια, λάβετε μέρος στην κλήρωση για πέντε αντίτυπα του βιβλίου της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΓΟΝΕΑΣ; ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ!
Σας ευχόμαστε και πάλι Καλή Χρονιά και φυσικά μην ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή στην 4η Βιβλιοτρεχάλα Φιλαναγνωσίας!
Καλές αναγνώσεις!
Σκοπός μας είναι η ενημέρωσή σας για τις νέες κυκλοφορίες μας. Το μήνυμα αυτό πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου 2472/97 περί διαφημιστικών μηνυμάτων, αφού φέρει ευκρινώς τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα, καθώς και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών. Εάν λάβατε το μήνυμα αυτό κατά λάθος, παρακαλούμε δεχθείτε τις απολογίες μας. Για να διαγραφεί η διεύθυνσή σας, παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου